XS
SM
MD
LG

Ramadanija ispitivala španska policija

Čuveni fudbalski menadžer Fali Ramadani, jako dobro poznat u domaćoj javnosti, na udaru je španskih vijesti, pod optužbom da je učestvovao u pranju novca.

Punih šest sati su predstavnici Civilne garde Španije pretresali Ramadanijevu kuću na Majorki, odakle su odnijeli brdo dokumenata, koje će analizirati narednih dana, pišu španski mediji, aprenosi Mocart Sport.

Protiv Ramadanija je pokrenuta udružena akcija u kojoj učestvuju Tim za borbu protiv organizovanog kriminala i Grupa za istragu finansijskog poslovanja, a uključeni su i Europol i Poreska služba.

Posle šest sati pretresa, Ramadaniju je saopšteno da u narednih nekoliko dana mora da se radi ispitivanja pojavi pred Nacionalnim sudom u Madridu.

Uticajni agent, koji zastupa i veliki broj srpskih fudbalera, kao i crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića posjeduje u Majorki veliko bogatstvo, od stanova, zemljišta, luksuznih automobila do jahte, a sve to može da mu bude blokirano do okončanja istrage.

Prema saznanjima španskih medija, Ramadani nije jedini fudbalski agent koji je na udaru vlasti, već se istraga za pranje novca i utaju poreza vodi i protiv još nekoliko menadžera porijeklom iz Istočne Evrope.

Izvor: Volim Podgoricu