XS
SM
MD
LG

Radnik pred gostovanje Napretku

Radnik u okviru 23.kola gostuje timu Napretka u Kruševcu. Treća utakmica drugog dela prvenstva biće veliki izazov i duel u koji Radnik ulazi sa ogromnim motivom. Dva meča donela su samo jedan bod na domaćem terenu i u ovom momentu od prevelikog značaja bi bila pobeda u gostima, nad timom sa desete pozicije i pet bodova više.

„Teška nas utakmica očekuje u Kruševcu od ekipe koja je u prva dva kola, poput nas osvojila samo jedan bod a pritom igra na svom terenu. Mi odlazimo na ovo gostovanje sa velikim imperativom pobede, svesni činjenice da smo u vrlo teškoj borbi za opstanak i da  moramo od svake naredne utakmice izvlačiti bodove“. – kaže pred polazak na put trener Radnika, Simo Krunić.

On dodaje da u ovim momentima situaciju otežava i smanjen broj igrača na koje ne može računati zbog povreda: Stevanović, Marković i Đorđević, dok Mitošević odrađuje kartone.   

„Najverovatnije ćemo igrati ovu utakmicu u potpuno izmenjenom sastavu, imamo ostale momke koji su dobro radili na treninzima, dobro odradili pripreme i pokazali se dobro na kontrolnim utakmicama, tako da se nadam da će uspešno zameniti odstutne igrače.“

U obraćanju novinarima Krunić se nakratko osvrnuo i na poslednji meč gde ostaje žal za tri boda na domaćem terenu i podseća na detalje koji su vrlo lako doprineli promeni toka utakmice sa Mačvom:

„Sve to će doprineti novom razmišljanju i obraćanju pažnje na neke detalje za korak više. Uzimajući sve u obzir, skoncentrisaćemo se maksimalno i pokušaćemo da nametnemo svoju igru, da se suprotstavimo Napretku, jednostavno da se fokusiramo na sve i, eto, pokušaćemo da  dođemo do bodova“ – dodaje Krunić

Utakmica Napredak – Radnik igra se sutra od 16h na stadionu Mladost u Kruševcu.

Simo Krunić