XS
SM
MD
LG

TSC: Pred našim navijačima idemo na sva tri boda

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 01. marta od 16 sati, dočekuju ekipukruševačkog Napretka u 24. kolu Superlige, uvereni da ih čeka teška utakmica, u kojoj će uspeti da ponovo dokažu svoj kvalitet i osvoje sva tri boda.

Centralni odbrambeni igrač Filip Babić podsetio je da je ekipa iz Bačke Topole odigrala tešku utakmicu u gostima protiv Mačve u sredu, ali da je iz tog duela izašla kao pobednik i tako ostvarila prvi trijumf u prolećnom delu sezone. „Naravno da želimo da nastavimo u istom ritmu. U nedelju sa Napretkom sigurno neće biti lako, ali, uz pomoć naših navijača, očekujem da ćemo osvojiti nova tri boda i nastaviti pozitivan niz“, dodao je Babić.

Trener golmana TSC-a SilardFarago naveo je da je Napredak ekipa koju u Bačkoj Topoli dobro poznaju, ali i da imaju pozitivan skor protiv njih iz prvog dela sezone, kako u Superligi, tako i u Kupu.

"Napredak je dosta promenio sastav u odnosu na jesenji deo šampionata, ali je i dalje jako kvalitetna ekipa i mi očekujemo jako tešku utakmicu u nedelju", naveo je Farago.

Krilni napadač Đuro Zec, koji je baš iz Napretka došao kao pojačanje TSC-a u zimskom prelaznom roku, rekao je da je klub iz Kruševca jedan od organizovanijih klubova u Superligi, koji će u nedelju pokušati da izađe iz rezultatske krize u koju je zapao u prva tri kola drugog dela Superlige.

"U nedelju nas sigurno očekuje jedna jako teška utakmica protiv izuzetno motivisanogNapretka. Verujem da će biti zanimljivo, jer smo i mi veoma motivisani da nastavimo sa dobrim rezultatima", kazao je Zec.

U prošlom, 23. kolu TSC je u gostima pobediošabačku Mačvu rezultatom 0:1i trenutno zauzima 5. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 41osvojenim bodom iz 11 pobeda, 7 remija i 4 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Napredak, 10. je na tabeli sa25 bodova. U jesenjem delu prvenstva TSC je u gostima pobedio Napredak, rezultatom 1:3.

Utakmica između TSC a  iNapretkaigraće se u nedelju1.marta od 16 h, na stadionu u Senti gde je TSC ove sezone domaćin, zbog radova na novom stadionu u Bačkoj Topoli.