XS
SM
MD
LG

Stefanović šefuje

 

MODRIČA – Na izbornoj Skupštini Udruženja fudbalskih sudija OFS Modriča razrešen je dosadašnji predsednik Aleksandar Ristić, a na to mesto imenovan Stojan Stefanović, nekada fudbalski golman, sudija i delegat na utakmicama širom Republike Srpske.

„Predložio sam, a to je i prihvaćemo, da u Izvršni odbor UFS OFS Modriča  uđu potpredsednici Dejan Ristić i Slobodan Sailović, te Rade Erletić kao član. Obećao sam da ćemo stvoriti mogućnosti obezbeđenja sportske opreme za sve članove. Moramo raditi na stvaranju mladih i perspektivnih fudbalskih sudija koji poznaju materiju. Ovo udruženje mora da okuplja čiste, časne i poštene ljude. Ne želim da imamo ’repove’ kako neko nekog forsira. Bićemo ogledalo valjanog rada i primer mnogim našim kolegama u ostalim opštinama i gradovima u Republici Srpskoj“, obećao je Stojan Stefanović, prvi sudija fudbalske Modriče.

Malo je nedostajalo da postane vrhunski čuvar mreže. Nije svaki put do čoveka.

Ima nešto i do ljudi, zar ne?! Karijeru sam počeo u Posavini iz rodnog Miloševca, pa otišao u Budućnost iz Donjih Kladara, pa u Jedinstvo iz Crkvine, u Trebavu iz Osječana i na kraju sam branio za Modriču. Malo je poznato da sam bio blizu gola vinkovačkog Dinama. Nažalost, događaji sa početka poslednje decenije prošlog veka sprečili su me da uspem. Nije bilo do mene. Međutim, ostao sam u fudbalu. Danas imam 51.godinu i najpopularnijem sportu mogu još mnogo toga da dam, a dao je i on meni“, rekao je Stojan Stefanović.

Najiskrenije su obostrane ljubavi...