XS
SM
MD
LG

Bilbija na Gradskom

Četiri susreta četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su u srijedu

Admir Musić iz Hrasnice je glavni arbitar na utakmici između Rudara iz Kaknja i GOŠK-a sa pomoćnicima Stefanom Tešanovićem iz Istočnog Sarajeva i Dženanom Milićem iz Sarajeva. Četvrti sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle, delegat susreta je Amir Hadžić iz Velike Kladuše, a posmatrač suđenja je Dragan Prtvar iz Istočnog Sarajeva.

Ermin Sivac iz Zenice je glavni sudija na utakmici Zrinjski - Tuzla City sa pomoćnicima Emirom Zahiragićem iz Sarajeva i Damirom Lazićem iz Brčkog. Četvrti sudija je Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, delegat susreta Davor Ristović iz Istočnog Sarajeva, a posmatrač suđenja je Sead Kulović iz Sarajeva.

Mateo Musa iz Čitluka je glavni sudija utakmice Široki Brijeg - Olimpik, a njegovi pomoćnici su Josip Čolić iz Kupresa i Boris Dujmović iz Mostara, te Josip Martinović iz Čapljine koji je četvrti sudija. Delegat utakmice je Mile Mandić iz Kozarske Dubice dok je posmatrač suđenja Adnan Alispahić iz Zenice.

Šest sudija je na Gradskom stadionu u Banjaluci gdje će u derbiju četvrtfinala snage odmjeriti Borac i Željezničar. Glavni sudija je Luka Bilbija iz Prijedora sa pomoćnicima Davorom Beljom i Amerom Macićem, oba iz Mostara dok je četvrti sudija Zoran Grbić iz Prijedora. Sabrija Topalović iz Zenice i Frano Jelić iz Širokog Brijega su dodatne sudije dok je posmatrač suđenja Antonio Blažević iz Višića.

Raspored utakmica četvrtfinala Kupa BiH:

15:00 Rudar Kakanj - GOŠK
16:30 Zrinjski - Tuzla City
18:00 Široki Brijeg - Olimpik
18:00 Borac - Željezničar