XS
SM
MD
LG

Džiboni svojim nastupom oduševio publiku na Jahorini

 

Velika muzička zvijezda, Zlatan Stipšić Džiboni, svojim nastupom u subotu 7. marta, povodom proslave Dana žena oduševio je publiku u prepunoj koncertnoj hali na olimpijskoj planini Jahorini.

Pred više od 2.500 ljudi nižući svoje najveće hitove poznati pjevač je posebnu pažnju usmjerio damama i uz emotivne stihove im poklonio prekrasnu proslavu praznika. Atmosfera je dostigla vrhunac kada mu se na sceni pridružila britanska pjevačica Stephanie Sounds otpjevavši pjesmu „Mirakul“ a zatim su uslijedili hitovi „Činim pravu stvar“, „Sreća“, „Libar“, „Judi, zviri i beštimje“ i „Tempera“.

Džiboni je nekoliko puta izrazio zadovoljstvo i zahvalnost jer pozvan da nastupa na olimpijskoj planini, čak se nije ustručavao da uđe u publiku, slika se i popriča sa posjetiocima. Proslava se nastavila i u nedjelju, kada su sve dame imale priliku da besplatno skijaju na Jahorini u toku dnevnog ali i noćnog skijanja. Ovaj vikend obilježila je i promocija Turističke organizacije grada Banja Luka koji su u okviru svoje trodnevne promocije posjetiocima dijelili poklone i organizovali nagradne igre. Posebnu pažnju su posvetili damama koje su obradovali cvijećem i najljepšim čestitkama za 8. mart.

Olimpijski centar Jahorina je još jednom pokazao da je Jahorina mjesto okupljanja, dobre zabave, ljubavi i prijateljstva. Iz ovog centra su zahvalili svim posjetiocima na povjerenju, te sa snježnim padavinama najavili još dobrog skijanja ali i popuste koji očekuju posjetioce u narednom periodu. Od 9. marta pa sve do kraja sezone gosti Jahorine imaju priliku ostvariti popuste od 30 i 40 odsto smještaj i ski karte u saradnji sa hotelima. Na taj način će svi gosti hotela moći boraviti ali i skijati na ovoj planini po znatno povoljnijim cijenama, ukoliko se odluče na boravak i skijanje od 3 ili više dana.

 

Fotosi: