XS
SM
MD
LG

Vježbajmo sa Ivanom Nikolić (video) 5.

Ivana Nikolić

 Vježbanje zaista pomaže u vrijeme dok smo zatvoreni u kući, ali morate biti odlučne i prije svega uporne, jer pored djece i kućnih obaveza trebate naći vrijeme za sebe i vježbati.

Nemojte govoriti sebi kako vježbate dok peglate, spremate ručak, čistite kuću...jer je to samo psihički i fizički zamor, a vama treba relaksacija od svega toga.

Sigurno vam se desilo da uveče nakon svih obaveza kažete sebi kako nemate snage i postajete bezvoljni. Zato, odvojite vrijeme za sebe i vježbajte, jer sa programom koji vam predlažem sigurno ćete biti zadovoljne i imaćete više elana za obavljanje svih obaveza. Mnoge žene traže brojne izgovore tipa:"nemam patike, nemam gdje da ostavim dijete isl.", samo da ne bi vježbale...nemojte biti jedna od njih.

Zaboravite na sve to i vježbajte u svom dnevnom boravku ili kuhinji sa svojim djecom, a za to vam nisu potrebne niti skupe patike ni trenerka, vježbate bose!

Mislite na sebe, svoje tijelo, zdravlje i unaprijedite ga koliko možete, jer ćete tako i vi i svi oko vas biti mnogo srećniji.