XS
SM
MD
LG

Igrači Sloke ostzali kući!!!

 

Evo gdje si i šta rade rukometaši Sloge Doboj:

VLADIMIR STANKOVIĆ

Naš najbolji igrač nalazi se u svom domu na Cetinju u Crnoj Gori. Vrijeme provodi sa suprugom i ćerkicom. - Odmaram i uživam sa porodicom kući. Trudimo se da nam vrijeme ljepše i zanimljivije prolazi a u tome nam pomaže Ivona jer svaki dan nešto novo uradi ili kaže i u jednoj ruci mi je drago sto ne propuštam ovaj period njenog djetinjstva. Sto se tiče rukometa, ne prođe ni jedan dan da ne razmišljam o njemu kako će i šta biti dalje, ali ne gubim nadu a još manje želju za treningom koji svakodnevno ne propuštam i improvizujem sa svojim bratom u kućnoj varijanti. Sve u svemu nadam se da će sve ovo brzo proći i da ćemo svi zajedno izaći kao veliki pobjednici! Apelujem na sve da brinu o sebi i drugima i neka budu kući.

VUKAŠIN ZEKIĆ

Naš kapiten Vukašin Zekić je u svom gradu Doboju sa porodicom.

-Pridržavam se mjera izolacije, izlazim iz kuće samo kada trebam do trgovine ili apoteke. Nemamo zvaničnih informacija sto se tiče premijer lige, ali nezvanično se priča da se vjerovatno neće nastavljati takmičenje što je i najlogičnije poslije ove vanredne situacije. Svima nam je najbitnije zdravlje i da se ovo što prije završi. Pozivam građane da se pridržavaju mjera koje donosi gradski štab za vanredne situacije i Vlada RS, uz poruku ostanite kod kuće.

MILUTIN BOGDANOVIĆ

Naš golman i najstariji igrač u timu Milutin Bogdanović jedini je od igrača sa strane ostao u Doboju.

- Ostao sam ovdje gdje provodim ove dane. Poštujem preporuke nadležnih i uglavnom vrijeme provodim u stanu. Pokušavam da održim formu improvizujući treninge u kućnim uslovima. Nemam nikakvih zvaničnih informacija da li će se takmičenje nastaviti ili neće. Nadam se da će ovo stanje što prije proći i da ćemo se vratiti normalnom životu.

NIKOLA KNEŽEVIĆ

Nikola Knežević pauzu u prvenstvu zbog novonastale situacije provodi u Banjoj Luci.

- Sve nas je prilično pogodila ova situacija oko karantina, jer smo navikli trenirati svaki dan i igrati utakmice. Tako je kako je, bili smo primorani otići kućama zbog prekida lige kao i zbog svog zdravlja. Siguran sam da nama igračima ova situacija nimalo nije prijatna jer se bližila završnica lige kao i kupova. Iskreno ne očekujem da će se liga ubrzo nastaviti, čak sumnjam da će se uopšte igrati ovaj drugi dio sezone. Tako je kako je, svi smo u isčekivanju, vrijeme provodim sa porodicom, treniram koliko mogu, većinom se to svodi na trčanje i vježbe snage, sto nije dovoljno za ovaj nivo kojim se mi bavimo ali nemamo drugog izbora. Nadam se da ce se sve brzo završiti, da ćemo se svi vratiti svakodnevnici na koju smo navikli, ljudima mogu poručiti da ostanu kući, da brinu o zdravlju i sigurnosti sebe i svojih bližnjih kako bi ovo bilo što prije gotovo.

HASO ĆOSIĆ

On se nalazi u rodnom Maglaju. Pa većinom sam u izolaciji, sa ciljem da ispoštujem odluke i molbe nadležnih lica za smanjenim kretanjem, tj.kretanje samo u nuždi. Prvobitno sam odlazio na trčanje, da bi zadržao formu koliko toliko, međutim s obzirom na donesene mjere, sada većinom radim kući neke vjezbe, a preostalo vrijeme gledam filmove, igram igrice; ukratko pokušavam da mi što brže vrijeme prođe. Iskreno samo mogu da se nadam Pa vecinom sam u izolaciji, sa ciljem da ispostujem odluke i molbe nadleznih lica za smanjenim kretanjem, tj.kretanje samo u nuzdi. Prvobitno sam odlazio na trcanje, da bi zadrzao formu koliko toliko, međutim s obzirom na donesene mjere, sada vecinom radim kuci neke vježbe, a preostalo vrijeme gledam filmove, igram igrice; ukratko pokušavam da mi sto brze vrijeme prodje. Pa sta očekujem, iskreno samo mogu da se nadam da ce se ovo brzo završiti, da ce se pronaći način da se ovome svemu stane u kraj.

BRANKO MIŠANOVIĆ

Stameni pivot našeg kluba vrijeme provodi radno i u kućnoj varijanti. Pridržavam se mjera izolacije,izlazim iz kuće samo kad idem na posao ili do trgovine! Pokušavam da održim fizičku snagu,vježbajući u kućnim uslovima.Nadam se da će ovo brzo proći,da se sve polako vrati u normalu! VOLI SEBE,POŠTUJ MJERE,OSTANI KUĆI !!!

RADOMIR STOJANOVIĆ

Radomir je u Kotor Varošu, gdje prati onlajn predavanja sa fakulteta isprema ispite

-Nalazim se skoro u strogom karantinu, ne izlazim faktički nigdje. Treniram u kućnoj varijanti, nekako improvizujem kako bi održao formu. Izađem samo kad moram u prodavnicu i apoteku. Pratim online predavanja, spremam ispite. Nadam se najboljem i u što kraćem roku vraćanje kako života tako i rukometa u normalu.

DAVID PRESTAŠ

Dane stanke zbog koronavirusa provodi u Banjoj Luci.

-Kući sam. Počela su nam onlajn predavanja na fakultetu, takozvano učenje na daljinu. Kada imam slobodnog vremena igram igrice kako bi prekratio dosadu. Radim vježbe snage u kućnom ambijentu. Ne znam kada će ovo sve oroći i da li će sezona se nastaviti. Čuvajmo sebe i druge da bi se riješili što prije ovog zla.

ARSENIJE BUBIĆ

Provodi prinudni odmor u Kotor Varošu sa porodicom.

Pa šta da kažem iznenadila me situacija kao sve sportiste ne samo u našoj državi nego u i svijetu. Nadam se da će ovo što prije proći i da će se prvenstvo nastaviti. Apelujem na sve ljude da ovo shvate na ozbiljan način i da se drže mjera koje određuju državni organi. Vrijeme provodim sa porodicom,treniram improvizovano u kući,pratim onlajn predavanja i pripremam ispite.

MILOŠ MAKSIMOVIĆ

Jedan od najmlađih igrača i potencijalni kadetski reprezentativac BiH prati školske časove na daljinu u svom Doboju Svi smo iznenađeni koliko je ova situacija postala ozbiljna i moramo da se pridržavamo svih mjera koje su nam zdravstvene ustanove odredile da se sto prije riješi ovaj problem . Od juče nam je uveden novi vid nastave preko društvenih mreža što je dobra stvar da ne zaostajemo sa školskim aktivnostima . Pored toga vrijeme provodim tako što treniram u kući , gledam filmove i slusam muziku . Nadam se da svi poštuju mjere koje su nam preporučene da se ova situacija riješi što prije .

DUŠAN MILIČEVIĆ

Mladi prvotimac Sloge je u Doboju prati školske časove preko onlajn nastave.

-Vrijeme uglavnom provedem u stanu. Pratim nastavu na daljinu, radim zadaću. Trebiram koliko mogu u kućnim uslovima. Rijetko izlazim vani. Čekam da ovo što prije prođe. Da li će se i kada prvenstvo nastaviti još ništa ne znamo. Sad je najvažnije zdravlje.

BOJAN TULENDIĆ Bojan je u Doboju, vrijeme provodi radno i u kućnoj varijanti.

-Vrijeme provodim radno, a ostatak u kućnoj varijanti. Treniram koliko mi obaveze dozvole pošto sam vozač brze pošte. Ovo nas je sve poremetilo. Nadam se da će se sve što prije završti. Da li će se liga nastaviti ne znam. Čuvajmo sebe i druge. Pobijedit ćemo zajedno.


Sloboda : Iskra
Lokomotiva : Vogošća PH
Borac m:tel : Konjuh
Bosna Vispak : Sloga (D)
Leotar : Maglaj
Slavija : Gračanica
Sloga (GV-U) : Goražde
Izviđač CO : Drina
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Borac m:tel 18 15 1 2 46
2 Gračanica 18 14 0 4 42
3 Bosna Vispak 18 10 3 5 33
4 Sloga (GV-U) 18 10 2 6 32
5 Izviđač CO 18 10 2 6 32
6 Sloga (D) 18 7 7 4 28
7 Slavija 18 8 3 7 27
8 Sloboda 18 8 1 9 25
9 Lokomotiva 18 7 4 7 25
10 Maglaj 18 8 1 9 25
11 Leotar 18 7 2 9 23
12 Konjuh 18 6 3 9 21
13 Vogošća PH 18 6 1 11 19
14 Goražde 18 6 0 12 18
15 Iskra 18 5 2 11 17
16 Drina 18 1 0 17 3