XS
SM
MD
LG

Skupština kluba ili ostani kući???

Danima nas ''bombarduju'' porukom OSTANI KOD KUĆE, ljute se na one koji to ne poslušaju, a onda se u jeku pandemije koronavirusa organizuje klupska skupština.  Bilo je to juče u Bijeljini.

Održana je Skupština Radnika na kojoj je smijenjen Mladen Krstajić, a imenovan novi prvi čovjek ekipe iz Semberije  Predrag Perković. Gospodinu Perkoviću želimo da bude uspješan barem koliko i njegov prethodnik, ali ono  što svakome u ovom trenutku bode oči je činjenica da je Skupština odražana.

Radnik kažu ima 21 delegata Skupštine, pa sada zamislite 21 potencijalno zaraženog ...Koliko bi oni mogli da zaraze stanovnika Bijeljine. Kome je uopšte palo na pamet da se zakazuje Skupština? Ko će odgovarati, ako krene po zlu???

Pa da li je smjena Mladena Krstajića bila toliko važna i morala se tako brzo organizovati i završiti ??? Ostaje i pitanje zašto je MUP dozvolio to okupljanje??? 

U jednom danu imamo uvođenje vanrednog stanja (s pravom), na drugoj strani imamo Skupštinu Radnika (???), na trećoj OSTANI KOD KUĆE...Pa ili OSTAJEŠ ili si na Skupštini!!!

Poštovani, bilo bi lijepo da se dogovorite i da nakon ovoga donesete odluku da je OSTANI KOD KUĆE mnogo važnije od predsjednika jednog kluba. Ako bude nas,  biće i klubova....