XS
SM
MD
LG

Danilović poslao pismo podrške KSRS

Boris Spasojević, Predrag Danilović i Mirko Ćurić

Na adresu Košarkaškog saveza Republike Srpske stiglo je pismo podrške od bratskog Košarkaškog saveza Srbije, a prvi čovjek “kuće košarke” iz Beogarda Predrag Danilović je poželio sve najbolje Borisu Spasojeviću i Dragana Ćazića, predsjendika i generalnog sekretara KSRS.

U pismu Košarkaškog saveza Srbije piše:

“Poštovani prijatelji,

svi mi u Košarkaškom savezu Srbije iskreno se nadamo da Vas ovo pismo zatiče u dobrom zdravlju, a koliko je to moguće i u dobrom duhu.
Našli smo se u teškoj i nepredvidivoj situaciji koja utiče na naše živote na različite načine. Veoma smo potreseni tužnim vestima koje primamo ovih dana. Upućujemo najdublje saučešće porodicama i prijateljima onih koji su izgubili bitku sa bolešću.

Trenutna situacija nas je fizički udaljila i zatvorila u naše domove, ali sa verom da nismo zatvorili srce i um. Uvereni smo da moramo svi zajedno da se suočimo sa protivnikom, ujedinjeni, hrabri i jaki, na način na koji smo se suprotstavljali protivnicima na košarkaškom terenu.
Ovim pismom želimo da pružimo podršku vašem Savezu, da pošaljemo najpozitivnije misli vama, vašim porodicama i vašem narodu. Mislimo na vas, sa željom da ova teška vremena što pre prođu, sa što boljim ishodom.

Nadamo se da ćemo se sresti veoma brzo, srećni i u dobrom raspoloženju. Da ćemo se sresti tamo gde smo najjači, na košarkaškom terenu.
Do tada vas molimo da vodite računa o sebi, svojim porodicama, prijateljima, najmilijima, imajući u vidu da su prijatelji iz Srbije uz vas, da vam žele sve najbolje i da jedino zajedno možemo da pobedimo u ovoj utakmici.”
Košarkaški Savez Srbije

 

Predsednik
Predrag Danilović