XS
SM
MD
LG

Žene, Tajsonova slabost

Majk Tajson

Bivši svetski šampion Majk Tajson mogao je da bude najveći bokser svih vremena, ali je propao zbog slabosti prema ženama, tvrdi njegov bivši menadžer i prijatelj Rori Holovej.

Holovej je u knjizi naveo niz do sada neotkrivenih detalja iz života bivšem bokserskog šampiona.

- Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama - rekao je Holovej i dodao da su Tajsona morali telohranitelji da čuvaju 24 sata dnevno.

- Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kembel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u wc, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarima sa njihovim psima i da svima govorim da je wc zauzet - naveo je on.

Holovej tvrdi da je Tajson imao dosta žena, koje su uživale u njegovom novcu i reputaciji zlog momka. Tajson je jedno vreme proveo u zatvoru zbog silovanja Dezire Vašington.

- Došao bih da ga posetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega -  rekao je Holovej i dodao da se čudi što ga više žena nije tužilo za silovanje ili seksualno zlostavljanje.

Izvor: Kurir