XS
SM
MD
LG
17.05.2020 Administrator DC

Sokolovi dobili novu salu

Džudo klub Sokolovi Zvornik pohvalio se na svojoj Fejsbuk  strani salom koju su sređivali u dobra korone. Imaju i čime, a njihov post objavljujemo u cijelosti:

Prethodna dva meseca smo sređivali našu salu koja se nalazi na zadnjem spratu Robne kuće. Na istom spratu su , pored naše sale, smeštene još dve sale za Kik boks i Tekvondo koje su takođe u poslednja dva meseca sjajno sređene i opremljene.

Prevazišli smo niz prepreka i možemo reći da imamo jednu od bolje opremljenih sala u okruženju, a celokupan prostor, a koji se sastoji od tri moderne sale za borbe je priča za sebe.

U planu je da se u narednim danima završi i zajednički prostor za Kros fit.

Džudo sala poseduje, pored 130 m2 tatamija i niz rekvizita koji će koristiti u trenažnom procesu. Prostor je klimatizovan, sa više radnih jedinica, prozračan i poseduje svlačionice koje imaju tuševe.

U ovoj sali će raditi 6 trenera u više grupa.

U sklopu sale se nalazi kancelarija našeg kluba u kojoj će se kreirati strategija za godine pred nama.
Zahvalni smo svim pojedincima, pravnim licima kao i Gradskoj upravi Zvornik na nesebičnoj podršci do danas, a i obećanoj u budućem periodu.

Svima koji su pomogli, koji pomažu i koji ce pomoći rad ovog sportskog kolektiva adekvatno ćemo se zahvaliti na zvaničnom otvaranju ovog modernog sportskog objekta u našem Zvorniku.