XS
SM
MD
LG

Sa Divčibara se "vidi" nova Liga šampiona

Foto: facebook.com

Još desetak dana ostalo je do nastavka Super lige Srbije za sezonu 2019/20. Nakon puna dva i po meseca fudbaleri Crvene zvezde nastaviće borbu za bodove i pohod ka 31. šampionskoj tituli. Iako aktuelna sezona tek ulazi u samu završnicu, uveliko se prave planovi za leto, letnje pripreme i početak sezone 2020/21.

Ukoliko se dogodi ono što očekujemo, a to je da naši fudbaleri budu akteri finalnog meča Kupa Srbije koji je na programu 24. juna, puleni trenera Dejana Stankovića za odmor između dve sezone imaće svega oko sedam dana. Naime, planirano je da start priprema za novu sezonu bude oko 1. jula, s`obzirom da novi šampionat startuje 25. jula. Razlog ovako ranog početka šampionata svakako je promena sistema takmičenja u kojoj će Super liga Srbije u sezoni 2020/21 brojati čak 20 klubova, ali i očekivanja da će evropske kvalifikacije startovati već 11. avgusta.

Istovremeno, kako se saznaje FK Crvena zvezda je otkazala ranije planirane pripreme u Austriji i po prvi put nakon dugog niza godina kompletne pripreme obaviće u Srbiji. Planirano je da se one izvedu u Beogradu i na Divčibarima. Divčibare koje se nlaze na nadmorskoj visini od 980 metara predstavljaju idealno mesto za pripreme sportista, a naši fudbaleri će boraviti u nedavno otvorenom hotelu "Crni vrh" koji je u vlasništvu našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića.