XS
SM
MD
LG

SK Soker Kup: Krajinović drugi finalista

Foto: Tennis World USA

Filip Krajinović drugi je finalista Sport Klub Soker Kupa. On je u polufinalu savladao Lasla Đerea sa 2-1 u setovima.

Krajinović je veoma sporo ušao u meč. Đere je to znao iskoristiti te je duplim brejkom poveo sa 3-0. Međutim, Krajinović se tada probudio. Počeo je igrati bolje i napravio je brejk i smanjio je na 3-1. Krajinović je rutinski dobio svoj gem i smanjio je na 3-2. Đere je u narednom gemu servirao ponovo za set ali se mučio sa servisom te je Krajinović brejkom došao do 3-3. Uslijedio je taj brejk u kome je Đere imao ponovo problema sa servisom, pa je Krajinović dobio taj brejk sa 7-4.

Drugi set Krajinović je otvorio dobro te je došao do dvije brejk lopte. Ipak, Đere se izvukao i dobio je svoj servis gem. U narednom gemu, Filip je ušao u seriju greški. Đere je to iskoristio te je napravio brejk i poveo je sa 2-0. Laslo je potvrdio brejk bez problema te je poveo sa 3-0. Đere je napravio još jedan brejk te je sa 4-0 dobio drugi set.

Na startu trećeg seta i jedan i drugi su dobili po gem na svom servisu. Potom u trećem gemu Krajinović dolazi do brejk šanse, koristi je i dolazi do 2-1. U narednom gemu Filip je potvrdio brejk te je poveo sa 3-1. Za kraj meča Krajinović je napravio novi brejk te je dobio set sa 4-1.

Krajinović će u finalu igrati protiv Džumhura dok će Đere igrati protiv Miladinovića u borbi za treće mjesto.