XS
SM
MD
LG

Krstajić ulazi u politiku

Mladen Krstajić

Mladen Krstajić je naveo da će se maksimalno truditi da Mićo Mićić više ne bude gradonačelnik Bijeljine, a ako bude trebalo biće mu i protivkandidat?! Prvog čovjeka Bijeljine koji je na toj poziciji od 2005. godine Mladen Krstajić smatra glavnim krivcem za mnoge propuste u Bijeljini ali i u FK Radnik.

"Mene našao Mićo Mićić, kojeg ne 'fermam' posljednjih godinu i po dana ni dva odsto, i došao da se meni sveti. E nećete! Doći ćemo u 'priču' kad prođe ova pandemija virusa korona. Čovjek hoće da se meša u sve kao margarin!

Žalosno je da jedan čovjek vedri i oblači ovim gradom i da laže i maže kako nije informisan. On je totalno zastranio.

Pogledajte njegove izjave u zadnjih 10-15 dana. Ima retoričkih grešaka više nego djeca u osnovnim školama u prvim razredima. Gospodin Mićić je izdao SDS (Srpsku demokratsku stranku) i otišao u Banjaluku samo da bi ostao na vlasti u Bijeljini. Ne treba meni nikakva funkcija, to nije suština. Suština je da on želi da bude sve. E, pa ne može", rekao je nedavno Krstajić.

Krstajić je naveo da će se maksimalno truditi da Mićo Mićić više ne bude gradonačelnik Bijeljine, a ako bude trebalo biće mu i protivkandidat?!