XS
SM
MD
LG

Aleksandar Prijović: Nije bilo alkohola

Aleksandar Prijović / Foto: Fejsbuk

Aleksandar Prijović, napadač reprezentacije Srbije oglasio se posle dva meseca od privođenja, a zbog kršenja mera Vlade Srbije propisane kao zaštita od koronavirusa.

– Kao što znate, mediji su preneli incident u koji sam bio uključen početkom aprila. Sada, mislim da je došlo vreme da objasnim šta se desilo. Posle treninga, 3. aprila, otišao sam na ručak u hotel „Kraun plaza” u Beogradu. Lobi je bio otvoren i servirali su hranu regularno. Tamo je bilo još 18 osoba, ali oni nisu bili sa mnom. Samo dva prijatelja, a oni su već bili tu, pridružili su mi se, ali smo bili distancirani. Nije bilo žurke i alkohola, kako su mediji preneli. Bio sam na ručku i pre 17 časova, kada je počinjala zabrana. Problem je bio što je tu bilo više od pet osoba. Izvinjavam se zbog svega što se desilo, ali smatram da je važno da sagledate situaciju iz mog ugla.

Prijović je zatim obelodanio kakvu je odluku doneo po pitanju humanitarnog rada. 

Odlučio sam da dam lični doprinos u borbi protiv trenutne situacije, podržavajući one koji su mi bliski, poput opštine Ub (zajedno sa mojim bratom Nemanjom Matićem), Medicinskog bolničkog centra Priboj i sindikata Srbije. Tu je i projekat Karanba u Brazilu. To je socijalni projekat koji pomaže deci u ugroženim oblastima u blizini Rio de Žaneira, jednom od područja koja su nažalost naj-više pogođena trenutnom situacijom. Želeo bih sve da ohrabrim da mi se pridruže u kampanji, da podržimo prelepi projekat – zaključio je Prijović.