XS
SM
MD
LG

Mačva poražena od Voždovca

Utakmica 27.kola Super lige Srbije između domaće Mačve i gostujuće ekipe Voždovca, završena je rezultatom 0:1 (0:0). Strelac jedinog gola na meču bio je Ivan Milosavljevic u 84.minutu.

Poštujući mere prevencije Republičkog kriznog štaba u cilju suzbijanja širenja infekcije virusom Kovid-19,  meč je odigran pred praznim tribinama. Ono što je sigurno, energija navijača kod igre koja, kako ističe šef struke, Dragan Aničić i nije bila na nekom zavidnom nivou, nedostajala je na tribinama, jer u takvim situacijama upravo publika je zasliužna za dodatni podstrk i vetar u leđa igračima.

„Čestitke fudbalerima Voždovca na pobedi. Igra nije bila na nekom zavidnom nivou, ali i pored toga imali smo četiri šanse koje je teško promašiti. Da smo realizovali bar jednu, epilog bi bio sigurno drugačiji, ovako nam ostaje da odigramo još tri utakmice i da pametno iskoristimo prelazni rok i angažujemo igrače na mestima na kojima nam evidentno nedostaju.“

Mačva:  Živković (g),  Pejović (k) - Knežević od 90.min, Tošić (Dukić od 72.min), Jovanović, Obrovac (Mihajlović od 64.min), Milinković, Mijailović, Zukanović, Ristivojević, Adamović, Božić (Stanojević od 90.min). Žuti kartoni: Obrovac, Milinković, Ristivojević i Zukanović.

 

Voždovac: Ilić (g), Cvetković, Milosavljević (Bakić od 90.min), Stojčev, Stuparević (Živojinović od 77.min), Ajdinović, Živković, Pejčinović, Gjorgjievski (Cvetićanin od 46.min), Hajdin, Janković (Stoisavljević od 66.min). Žuti kartoni: Ajdinović i Živković. Crveni karton: Stojčev 53.min.

U narednom, 28.kolu šabačka Mačva gostuje ekipi Mladosti u Lučanima.

Pr Ana Acan