XS
SM
MD
LG

Miroslav Kršić na čelu GFS Doboj

 

IZBORNA SKUPŠTINA  GFS DOBOJ

 

MIROSLAV KRŠIĆ NOVI PREDSJEDNIK

 

DOBOJ - Održana je Skupština Gradskog fudbalskog saveza Doboj gdje su usvojeni finansijski i izvještaji o radu u 2019.godini. Delegati su podržali plan rada za 2020.godinu. Skupštinom je predsjedavao Zlatko Spasojević. 

Nakon toga uslijedila je izborna skupština gdje je za novog predsjednika GFS Doboj izabran Miroslav Kršić. Za njega je glasalo 26 delegata dok je jedan bio protiv. Radi se o istaknutom sportskom radniku, koji je dok je igrao bio kapiten FK Sloga Doboj. On sada obavlja funkciju predsjednika tog kluba koji je pod njegovim rukovođenjem ostvario plasman u Prvu ligu RS. U tom rangu takmičenja nastupit će sljedeće sezone. Kršić će nema sumnje uspješno voditi savez i radit će na dobrobiti fudbala Grada Doboja i regiona. 

Za potpredsjednika GFS Doboj izabran je Đorđe Tominčić. 

Kao gosti zasjedanju su prisustvovali Miodrag Đurić predsjednik OFS Modriča i Petar Jelić ispred FK Alfa Modriča.

Izvršni odbor GFS Doboj broji osam članova a to su: Miroslav Kršić, Savo Mihajlović, Dario Prodić, Zoran Jovanović, Dario Narić, Radoslav Ristić, Vedran Plavšić i Siniša Đurić.

Ispred GFS Doboj predloženi su kandidati za više instance. Za IO PFS Doboj kandidovani su Mirko Gojić i Vedran Sofić. U Izvršni odbor FS RS predložen je Dario Prodić, a za IO N/FS BiH Miroslav Kršić.

Delegati za Skupštinu FS RS su: Milenko Nikolić, Veljko Radovanović i Saša Živanović, dok su zamjenski članovi za ovo tijelo Milan Draganović i Mladen Aleksić. Za delegate u Skupštini N/FS BiH nominovani su Murvet Bajraktarević i Milorad Subić, dok je zamjenski član Mirko Gojić.

Gradski fudbalski savez Doboj jednoglasnom podrškom za predsjednika PFS Doboj predložio je Petra Jelića iz Modriče, dok su za predsjednika FS RS i N/FS BiH predložili Vicu Zeljkovića iz Banja Luke.

-Želim da se zahvalim svima na povjerenju. To ću nastojati da opravdam u narednom mandatnom periodu. Zajedno sa svojim timom raditi ću za dobrobit fudbala i klubova koji egzistiraju u našem savezu. Nama sada predstoje izbori u PFS Doboj kao i u FS RS i N/FS BiH. Nakon toga ćemo raditi u punom kapacitetu. Odnosno već sutra ću zasukati rukave. - rekao je Miroslav Kršić novoizabrani predsjednik GFS Doboj. 

 

Miroslav Kršić predsjednik GFS Doboj i Petar Jelić kandidat za predsjednika PFS Doboj