XS
SM
MD
LG

Dimitrov bolji od Lajovića, Džumhur predao meč Timu

Foto: Adria tour

Na početku Adria tura u Beogradu u prvoj grupi do pobjeda su stigli Grigor Dimitrov nad Dušanom Lajovićem i Dominik Tim nakon predaje Damira Džumhura.

Prvi meč na turniru bio je veoma neizvjestan, a Lajović je brzo napravio brejk. U narednom gemu je odbranio četiri brejk lopte, ali kada je trebao da potvrdi set, Dimitrov je stigao do ribrejka i otišlo se u tajbrejk. Tu je bugarski teniser dominirao i sa 7:2 osvojio prvi set. U drugom setu viđena su čak četiri brejka i ponovo je tajbrejk odlučivao o pobjedniku, s tim da je sada Lajović bio bolji, od 3:5 preokrenuo je na 7:5. Treći set je najkraće trajao pošto je Grigor bio siguran u svojim servis gemovima i sa jednim brejkom stigao je do pobjede.

Drugi meč je počeo medicinskim tajmautom Damira Džumhura poslije samo dva poena. Nastavio je bh. teniser  da igra, no Tim je odmah napravio brejk, a već u trećem gemu Džumhur je predao svoj susret. U ovoj grupi po planu je da se večeras sastanu Dimitrov i Džumhur, odnosno Tim i Lajović. U drugoj grupi sada se sastaju Novak Đoković - Viktor Troicki i Filip Krajinović - Aleksander Zverev.