XS
SM
MD
LG

I ove godine košarkaški kamp na Jahorini

Na našu adresu stigao je dopis rukovodstva košarkaškog kampa Grave tri poena. Njihovo pismo objavljujemo u potpunosti:

Dragi naši kamperi i prijatelji košarkaškog kampa „GRAWE THREE POINT'S“- Jahorina 2020

Prije svega se nadamo da ste zdravo i spremni za nastavak sportskih aktivnosti.Sigurni smo da ste vi kao i veliki broj sportista i sportskih radnika iz problema izazvanih pandemijom virusa izašli jači i motivisaniji kao i mi.

Obzirom da se stanje normalizuje i da se iz dana u dan život vraća u normalne tokove, i mi smo posle dvomjesečne pauze nastavili sa aktivnostima oko organizacije ovogodišnjeg kampa.

Posle niza sastanaka i dogovora sa predstavnicima svih bitnih institucija za organizaciju kampa

(Ministarstvo porodice,omladine i sporta,grada Istočno Sarajevo,opštine Pale,OC Jahorina,aparthotela „VUČKO“,turističkih organizacija sa područja grada IS i opštine Pale i našeg generalnog sponzora „GRAWE OSIGURANJE“ a.d. Banja Luka..) odlučili smo da početak ovogodišnjeg kampa pomjerimo za 01.08.2020.g. Naime, želja nam je da ovogodišnji kamp pripremimo najbolje do sada i da se situacija sa virusom maksimalno stabilizuje što će nam omogućiti najkvalitetnije uslove boravka i rada.

Sigurni smo da su proteklih osamnaest godina iskustva u organizaciji kampa,uslovi na olimpijskoj ljepotici Jahorina, uz sve ono što čini kvalitet rada i druženja na našem kampu,vrhunski promoteri i gosti, preporuka da i ove godine odaberete jedan od slobodnih termina za boravak na kampu.

Smjene za ovu godinu:

01.08. -  08.08.2020.g

08.08. -  15.08.2020.g

15.08. -  22.08.2020.g

22.08. – 29.08.2020.g

Izuzetno smo obradovani informacijama da će OC Jahorina do 01.07.2020.g novim sadržajima obogatiti ljetnu turističku ponudu. Pored toga , i aparthotel „Vučko“ će u narednom periodu unaprijediti svoje sadržaje i uslove,prije svega higijenske preventivne mjere, koji će našim kamperima omogućiti veličanstven ugođaj. Kako je najavljena podrška domaćem turizmu u nekoliko vidova pomoći, uvjereni smo da ćete i vi prepoznati značaj boravka na našim turističkim destinacijama od kojih je Jahorina sigurno ponajbolja i da ćete iskoristiti sve pogodnosti i spojiti ugodno i korisno.

Sportski pozdrav, Međunarodni košarkaški kamp“GRAWE THREE POINT'S“ Jahorina 2020.