XS
SM
MD
LG

Elez po treći put uzastopno najbolji

Džudista Famosa, Vuk Elez, treću godinu uzastopno proglašen je za najboljeg sportistu Opštine Istočna Ilidža. 

Ponovo je Elez ostvario odlične rezultate, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou, a koronavirus ga je spriječio da sa time i nastavi u 2020. godini. Ipak, nada se, da će kraj godine ponovo biti u njegovom znaku, te da će uspjeti ispuniti dio zacrtanih ciljeva.

- Ovu godinu sam počeo dosta ambiciozno, sa željom da ostvarim neke svoje zacrtane ciljeve u godini koja je moja izlazna što se tiče juniorske konkurencije. Dosta sam rada uložio kako na formi, tako i na tehnici. Iza mene je nekoliko jakih kampova. Međutim, dogodila se ova pandemija koronavirusa. Ne mogu reći da je ova situacija toliko loše uticala na mene, jer je došla taman u vrijeme kada sam se oporavljao od povrede. Takmičenja su prolongirana, polako se vraćamo u takmičarski ritam i mislim da ću do kraja godine uspjeti ponovo da ostvarim dobre rezultate i još jednom opravdam povjerenje koje su mi ukazali iz Opštine Istočna Ilidža, rekao je za naš portal Vuk Elez, koji nije bio u mogućnosti da primi priznanje juče u prostorijama Opštine, te je za njega to učinio trener Željko Šiljegović.

Vuk Elez je u 2019. godini stigao do titule prvaka Balkana u seniorskoj konkurenciji, prvaka Bosne i Hercegovine i Republike Srpske u kategorijama seniora, mlađih seniora i juniora, dok je na prvenstvu Balkana za juniore zauzeo srebro, baš kao i na Evropskom kupu za juniore.