XS
SM
MD
LG

"Inovatorke" i dalje vjeruju u svoju mladost

Odbojkašice banjalučke Inove, na samom su vrhu tabele uspješnosti kada su u pitanju omladinske selekcije u Bosni i Hercegovini, a cilj ovog uzornog sportskog kolektiva je da tako ostane i u budućnosti. 

Inovatorke u Boriku

Naime, one su u godinu koja je za nama, ostvarile plasman na završnicu takmičenja u pionirskoj, kadetskoj i juniorskom selekciju, koje je virus COVID 19 prekinuo. 

Takođe, iza Inove je i prva sezona u Premijer lige za seniorke , iz koje su ispale, ali ostavivši dobar utisak sa sjajnim startom. Važna činjenice je da su one zapravo Premijer ligu BiH igrale sa djevojčica od 15 do 18 godinu, uz par nešto iskusnijih igračica. 

Iz uprave ovog kluba, kazali su nam da nastavljaju istim ritmom, ulažući u sopstveni kadar, jer je to po njihovim riječima najbolja metoda za uspjeh.

Svakako, ostaje žal što ove godine ne mogu učestvovati na Ljetnjem kampu, gdje mlade odbojkašice stiču nova znanja i iskustva.

Poručuju da će odmah ove sezone, isključivo sa svojim kadrom pokušati da dođu do šampiona Prve lige Republike Srpske i vrate se u Premijer ligu BiH, ali definitivno sa akcentom na školi odbojke i predanom radu u omladinskim selekcijama. 


Maglić 3 : 2 Drina
Gradiška 3 : 0 Crvena zvijezda
Mladost 0 : 3 Tempo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Tempo 10 8 2 24
2 Drina 10 8 2 24
3 Gradiška 10 6 4 19
4 Maglić 10 6 4 16
5 Crvena zvijezda 10 1 9 3
6 Mladost (-4) 10 1 9 0