XS
SM
MD
LG

Nemojte iznositi neprovjerene informacija?

Proteklih dana na mnogim portalima i na društvenim mrežama licitiralo se sa imenima klubova koji će ući u Prvu ligu Republike Srpske.

Mnogo je tu neprovjerenih i netačnih informacija, ali ni klubovi ni pojedinci ne mogu da se suzdrže od licitiranja sa imenima novih prvoligaša.

Odluka o novom sastavu Prve lige biće donesena vrlo brzo, najkasnije 1. jula, pa bi bilo dobro da se svi suzdrže sa nagađanjima imena novih članova Prve lige Republike Srpske.  

Komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske je proteklih dana obilazila kandidate za prvoligaša i procjenjivala njihovu infrastrukturu. Tek kada se prikupe svi ti podaci, pa se utvrdi ko ima infrastrukturu za  prvoligaša doći će do odlučivanja.

Članovi komisije će svojim dizanjem prstiju  odlučiti ko će u viši rang, a ko će ostati u drugoligaškim vodama. Do tada je sve što se pojavljuje u medijima samo pusta želja klubova, navijača i pojedinaca koji se utrkuju u pokazivanju svoje navodne informisanosti!!! Možda tada shvate da nisu bili u pravu i da ipak bili dezinformisani!