XS
SM
MD
LG

Ide - Ultra Jahorina

ISTOČNO SARAJEVO - Šesto izdanje “Jahorina ultra trejla” spremno će dočekati sve takmičare, a prvi put će biti održana u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina koji obećava mnogobrojne novitete.

Svi učesnici će ove godine biti u prilici da prisustvuju predavanju jednog od najpoznatijih svjetskih trejl trkača Jovice Spajića. Za smještanje učesnika ove godine zadužen je hotel “Vučko” koji će omogućava udobnost i komfor za sve učesnike po posebnim cijenama i uslovima prilagođenim trkačkim potrebama. Ovogodišnji “Jahorina ultra trejl” je koncipiran kao dvodnevno takmičenje, a održaće se posljednjeg vikenda (25. i 26.) u julu.

Prijave za šesto, istorijsko izdanje, moguće su putem linka https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3638/prijava_na_utrku, a sve učesnike očekuje vrijedan startni paket u kojem osim kvalitetne majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini. Takmičari će se ove godine moći oprobati u četiri trke različite dužine. Mini trejl trka je duga 14 kilometara, midi staza je od ove godine duga 23 km, maksi trejl dug je 49 km (2 ITRA boda) i projektovan je za brze ultraše ili one koji će prvi put probati format ultre koja je duga 88 kilometara.