XS
SM
MD
LG

Englezi - licemjeri prve klase

Foto: Twitter

Nakon svih dešavanja na Adria turu, krenuli su napadi na Novaka Đokovića. Napadi su mahom bili sa zapada a najglasniji u kritikama bili su engleski a i britanski mediji generalno.

I sve bi to bilo super da su prvo počistili svoje dvorište. A kakvo im je dvorište ? Puno smeća od lumpovanja i pored svih restriktivnih mjera, radi koronavirusa. Tako se već dva dana dešavaju masovne žurke u Liverpulu, gdje se slavi titula ''Redsa'' nakon 30 godina. O nedoličnom ponašanju govore i slike na kojima se vidi smeće i nered koji su ostavili. 

Foto: Twitter

Isto tako, i na plaži u Bormutu je bilo ''veselo''. I tu je bilo žurki (mada tu nije sigurno radi fudbala jer su pred ispadanjem) ali se veselilo. I opet, kao i u Liverpulu, nisu bili oprezni pa im je smeće ostalo da stoji kao dokaz lumpovanja.

Foto: Twitter

Takođe, Noleta su osuđivali i britanski teniseri. Smjenjivali su se Mari, Soareš, Evans a šta su onda uradili ? Otišli raditi ono što je radio i Nole, otišli su igrati tenis.

Sve ovo vam govori o tome koliki su Englezi pa i Britanci generalno, licemjeri prve klase. Tuđe osuđuju bez ikakvog kršenja pravila a svoje probleme i kršenja pravila ne rešavaju.

Ali neka. Neka misle da su zadali udarac Đokoviću. Zadaće im on ponovo kad usred Londona uzme novi Vimbldon.