XS
SM
MD
LG

Đukić: Vrijeme da u GFS Prijedor dođe do promjena

Radenko Đukić

Fudbalski klub Podgrmeč iz Oštre Luke, koji je prema riječima njegovih predstavnika diskriminisan od strane pripadajućeg Saveza, ne odustaje od svojih prava po pitanju svega, a ne samo da ima obaveze prema Gradskom i Područnom Fudbalskom savezu Prijedor.

O činjenici da GFS Prijedor nije želio da primi u članstvo ovaj klub predsjednik Podgrmeča Radenko Đukić je izjavio:

 

-Na sjednici Skupštine kluba donijeli smo odluku i izrazili želju da se učlanimo u GFS Prijedor. Tu pripadamo po svakom pitanju, ali na žalost našu i fudbalske javnosti u Opštini Oštra Luka dobili smo šturo obavještenje po kojem nam je odbijeno članstvo. Ono na što su se pozvali u PFS Prijedor, na FSRS, nema nikakve veze sa onim šta smo mi tražili. Statut GFS Prijedor član sedam, tačka tri i šest kaže da je GFS Prijedor teritorijalni Savez za Grad i više opština, pa tako ni razlog za odbijanje ne postoji. Tražimo da se ispravi ta greška prema nama i nadam se da ćemo završiti sve kako treba.

Potom je prvi čovjek Podgrmečlija još dodao:

-Vrijeme je da u GFS Prijedor dođe do promjena, da čovjek koji vješto manipuliše sa GFS Prijedor vršeći svoju promociju i štiteći svoje interese sve ostalo stavlja po strani, konačno ode.

prijedor24h.net