XS
SM
MD
LG

Odgođena moto-trka u Zalužanima

Nakon odluke Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, prema kojem se u Srpskoj do 20.07. dozvoljava održavanje sportskih manifestacija, ali isključivo do 50 osoba i bez prisustva publike, odgođeno je Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine i Republike Srpske u kružnim moto-trkama "Banjaluka 2020", saopšteno je na zvaničnoj stranici Moto saveza BiH.

“Novi termin utrka je 25. i 26. Juli, a konačna potvrda održavanja utrka će biti objavljena 21.07. nakon sjednice nadlažnog tijela za vanredne situacije”, navodi se na stranici.

Na zvačnoj stranici Moto saveza, navodi se da su organizator i staza, kao I prateći sadržaji potpuno spremni za organizaciju ovih utrka, ali novonastalu situaciju i odluke nadležnih tijela vlasti organizator mora pratiti i poštovati.

Podsjećamo, organizator trke je banjalučki Moto-klub "Maršal", uz podršku Auto-moto saveza RS, Moto saveza BiH i Moto saveza RS.

Inače, jedan od brojnih sponozra trke je i naš prijatelj Eni Bosna i Hercegovina. ENI je vodeća evropska naftna kompanija koja pokriva sve prodajne segmente u kojima se koriste ulja i maziva.