XS
SM
MD
LG

Stojčev: Ova mlada ekipa počinje da dobija potvrde dobrog rada!

Navikao nas je Miloš Stojčev na bravure na zelenom tepihu i golove od kojih zastaje dah, ali niko nije mogao da pomisli da nas još jedno remek delo čeka na teškom terenu za igru u Inđiji po kišovitom vremenu.

Utakmicu koja je očekivano bila tvrda, bez mnogo lepih poteza i tečne igre, mogao je da preokrene samo majstor fudbala kakav je Miloš Stojčev, koji jednim potezom rešava utakmicu.

Dočekao je loptu nakon kornera na liniji šesnaesterca, dovoljno iskosa sa desne strane da levom nogom hirurški precizno pogodi gornji levi ugao golmana Prekovića i postigne pogodak vredan prva tri boda u ovoj sezoni za Voždovac.

- Jako mi je drago što smo pobedili, i što sam imao priliku da postignem pogodak. Voždovac je trenutno jako mlada ekipa kojoj je potrebna potvrda dobrog rada kako bi nastavila da bude u usponu forme, a te potvrde su najslađe kada dolaze u vidu pobeda. Ovo su bitni prvi bodovi i nadam se će ih u budućnosti biti još više - rekao je Stojčev.

Gol koji će sigurno istaći kandidaturu za gol kola, u to nema sumnje, a Stojčev opisuje tu sekundu u kojoj je reagovao.

- Često pokušavam da budem korak ispred protivnika i da predvidim situacije, to naravno dolazi i sa iskustvom. Juče sam imao sreću da je sve ispalo baš kako sam želeo. Primio sam loptu, krajičkom oka ugledao ugao u kojoj bih mogao šutirati, u deliću sekunde sam pokušao i  uspeo - završava zadovoljno Stojčev.