XS
SM
MD
LG

Subotičani protiv Metalca u nedelju

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju 9. avgusta od 19:00 časova igraju utakmicu trećeg kola Linglong Super lige protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca. Nakon dve uzastopne pobede subotičani se nadaju nastavku uzspešnog niza i u nedelju protiv novajlije u superligi. 

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović očekuje dobro ifru svojih izabranika – Treću utakmicu zaredom igramo sa novim superligašem. Pobede u prve dve utakmice ne bi imale težinu ukoliko ne uspemo da pobedimo i u trećoj. Sa tim ambicijama i dočekujemo duel u nedelju. Respektujemo protivnika, ali više gledamo sebe i u svoje dvorište. Mislim da ćemo odigrati maksimalno kvalitetnu utakmicu, probaćemo da upišemo pobedu. Voleli bi da su uz nas i naši navijači, ali nažalost to sada nije u mogućnosti. Što se tiče zdravstvenog biltena mislim da ćemo moći da računamo na sve igrače.  Dobra je situacija i sa Shimurom a oporavio se i Marčić posle povrede skočnog zgloba.     

Milan Marčić oporavio se od povrede i očekuje da zaigra u nedelju – Očekuje nas teška utakmica, dobro ih poznajemo i respektujemo. Međutim, ako ponovimo igre iz prva dva kola sigurno da ćemo upisati nova tri boda na naš konto. Žao mi je što navijači neće biti sa nama, ali ćemo se truditi da ih obradujemo novom pobedom.