XS
SM
MD
LG

Sansi i pored brutalne Bobijeve partije na vjerovatno nedovoljnih 8-0, Memfis u plej inu

Foto: Sportscasting

Košarkaši Finiks Sansa ostvarili su i osmu pobjedu u ''balonu'' u Orlandu, u okviru završnice NBA lige. Finiks je večeras savladao Dalas Maverikse.

Meč je bio neizvjestan do momenta kada je Dončić izašao iz igre. Bilo je to na nekih pet minuta do kraja prvog poluvremena. Od tada je susret bio jednosmjerna ulica i Finiks je slavio sa 128-102. Najbolji u redovima Finiksa bio je Buker sa 27 poena. Sa druge strane, Boban Marjanović pružio je brutalnu partiju. Bobi je meč okončao sa 19 poena i čak 20 skokova, što je njegov novi rekord karijere po broju skokova.

Međutim, i pored svih pobjeda, Finiks vrlo vjerovatno neće ići u plej in za ulazak u doigravanje. Naime, trebao im je večeras ili kiks Memfisa ili kiks Portlanda. Budući da je Memfis igrao sa Milvokijem, to je bila nada za Sanse. Ipak, Memfis je savladao Bakse bez Janisa sa 119-106. Memfis je tako obezbijedio plasman u plej in.

A drugi putnik u plej in biće poznat nakon meča Portlanda i Bruklina. Ukoliko Portland slavi, onda oni idu a ako izgube, ide Finiks.