XS
SM
MD
LG

Podela bodova u Žarkovu

Foto: H.D.Vujanović

U prvom poluvremenu nije bilo ničeg vrednog pomena. Igra se odvijala uglavnom između dva šesnaesterca, doduše ni velika sparina i visoka temperatura od 33 stepena nisu išli na ruku akterima današnje utakmice.
Prva akcija vredna pomena se zbila u 61. minutu. Ristić je lepo prodro kroz odbranu domaćih i uposlio usamljenog Andreju Stamenkovića koji sa 20 metara oštro šutira u ugao, vratar domaćih se sjajno bacio i odbranio udarac. Na drugoj strani u 66. minutu Radulović rvačkim zahvatom u kaznenom prostoru obara Dišića i sudija bez dvoumljenja pokazuje na belu tačku. Lopti je prišao rezervista Jeremić i uputio loš i neprecizan udarac iznad gola Jagodine.
Domaći nastavljaju sa inicijativom, međutim iz brzih kontranapada Jagodinci stvaraju šanse. U 70. minutu posle nesporazuma u odbrani Ristić se našao sam na 5 metara od gola Žarkova, ali je šutirao preko prečke. Ponovo Ristić prodire po desnoj strani u 85. minutu i lepo pronalazi u srcu šesnaesterca Mićunovića koji je probao atraktivno, petom, međutim bio je zamalo neprecizan.
Na kraju rezultat pravedan u jednoj dosta borbenoj i žustroj igri gde je pokazano čak 9 žutih kartona. Žarkovo u drugom kolu gostuje u Pančevu, Železničaru, dok Jagodinci kod kuće igraju protiv Borca iz Čačka.

ŽARKOVO - JAGODINA 0:0

STADION: OFK Žarkovo. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Nikitović Ivan. POM.SUDIJE: Jovanović Milorad i Jovanović-Džajić Nemanja. ŽUTI KARTONI: Ilić, Jovanović, Tasić i Golubović (Žarkovo), Jovančić, Ilić, Radulović, Medić i D.Stamenković (Jagodina).
ŽARKOVO: Šćekić, Ilić (Stojanović), Jovanović, Stevanović, Kiković, Dišić, Babić (Jeremić), Kiso, Nović (Ignjatović). Tasić, Golubović.
JAGODINA: Vesić, Spasojević, Stojković, Jovančić, Radulović, Ilić, Medić, Petrović, A.Stamenković (Milić), D.Stamenković (Mićunović), Stojanović (Ristić).