XS
SM
MD
LG

Kraljevo - Sloga debituje u Pirotu kod Radničkog

Фудбалери Слоге сутра (недеља) стартују у првенству Прве лиге Србије. Први меч игра се у Пироту а противник је Раднички. Слога се ненадано нашла у вишем рангу па је напрасно морало доћи и до јачања играчког кадра.

Тренер Петар Дивић

- Нова лига нас је изненадила и ми смо се у ходу морали приласгођавати насталој ситуацији. У међувремену из клуба је отишла половина играча тако да ту празнину попуњавају новајлије. Одиграли смо и неколико тренинг утакмица и то са екипама из Супер лиге - каже тренер Петар Дивић.

Тренинг пред полазак у Пирот

Ривали у Првој лиги Србије су углавном непознанице јер је и код њих дошло до извесних промена у екипама у току паузе. Ипак...

Релаксација са лоптом

- Наше је да играмо што боље, на високом нивоу, и не би требало да буде проблема. Жал је једино што ће утакмице морати да прати минималан број гледалаца ѕбог настале ситуације са Ковидом. Можда за неке друге екипе нема проблема али Краљево је одувек био фудбалски град и рестрикција на трибинама ће тешко пасти - закључује Дивић.

Голмани са тренером Божовићем фото: СТОЛ

Сарадници првог тренера су: Бранислав Ђурић, Миљан Ђуровић, Марко Пантовић, тренер голмана Александар Божовић и физиотерапеут Борко Стојковић.

После гостовања у Пироту гост Слоге је новосадски Кабел. СРЕЋНО БЕЛИ !!!.