XS
SM
MD
LG

Taekwon-do klub ''Romanija'' – Pale vrši besplatan upis novih članova

Taekwon-do klub ''Romanija'' – Pale, od 02.09.2020. godine, svakog ponedeljka, srijede i petka od 18.30 časova u SPC Peki vrši BESPLATAN upis novih članova u taekwon-do školu, pioniri, omladinci, rekreativci bez obzira na pol.

Uvjerite se zašto je taekwon-do, po ocjenama zdravstvenih radnika, psihologa, pedagoga i stručnjaka iz mnogih drugih oblasti jedan od najpoželjnijih i najkorisnijih sportova u razvoju motoričkih sposobnosti djece, vrlo bitnog samopouzdanja, odlučnosti i sveukupnog psiho-fizičkog razvoja.

Taekwon-do kod djece, osim pravilnog fizičkog razvijanja, utiče i na pravilno formiranje i sazrijevanje djetetove ličnosti tako što razvija samopouzdanje, samostalnost, upornost i istrajnost, disciplinu, samokontrolu, osjećaj za pravednost, poštovanje sebe i drugih, sticanje pravilnih i zdravih životnih navika.

Pozivamo Vas da dođete i trenirate kod nas u sjajnoj atmosferi gdje vlada prijateljstvo i sloga na svakom koraku po principu ''svi za jednog – jedan za sve''.

Trener: Dragiša Stanišić, Crni pojas III DAN

Sve dodatne informacije možete dobiti u sali za treninge u gore pomenutim terminima ili na: -telefon broj: 065 867 048 -Dragiša Stanišić; 065 952 711 – Mladen Dragaš- e – mail kluba: tkd.romanija.pale@gmail.com- facebook stranici kluba

Dobro nam došli, čekamo Vas

Uzvor: FB stranica, Taekwon-do klub ''Romanija'' – Pale,