XS
SM
MD
LG

Blijedo izdanje Paljana u Bratuncu

Jedinstvo, Brodac

U okviru 5. kola drugoligaškog "Istoka", tokom vikenda fudbaleri Romanije u Bratuncu snagu su odmjerili sa ekipom Bratstva, a domaćini su bili ubjedljivi i sa pet "komada" u mreži ispratili su goste iz Pala 5:0 (3:0).

Do prvog ovosezonskog slavlja novajlije u ligi predvodio je dvostruki strijelac Desimir Maksimović (14, 50), a po jedan su dodali Ognjem Andrć (21, penal), Nemanja Kosanić (43) i Njegoš Petrović (54).

Posle odigranih 5. kola sa omjerom dvije pobjede, remi i dva poraza Romanija trenutno zauzima 10. mjesto sa 7. bodova, koliko imaju i ekipe od 7. do 11. mjesta, za prvoplasiranom dvojkom zaostaju 5. bodova.

Sledećeg vikenda (12/13. septembar) na rasporedu su mečevi 6. kola, a Paljani će dočekati fudbalere He na Drini iz Višegrada.

Izabranici Srđana Delipare igrali su u sastavu:

Nikola Mijović, Nikola Cicović (od 46 Miloš Koroman), Filip Papić. Dragan Cicović, Marko Maljukan, Nemanja Lukić, (od 67 Bogdan Simanić), Nikola Šarović (od 20 Nenad Zeković), Stefan Jokić, Borislav Cicović. kapiten Marko Blagojević, Njegoš Muharemović (od 46 Đorđe Stupar)