XS
SM
MD
LG

Kobni poslednji minuti za Bačkopalančane

Dejan Rađenović - foto: OFK Bačka

OFK Bačku su minuti delili od osvojenog boda u Lučanima. Poveli su na vreme i sve se odvijalo po čeljenom scenariju do tog kobnog jedanaesterca u 88. minutu. Da li je bio ili ne, ostaće nedoumica, tek analitičar Zdravko Jokić, navodno tvrdi da su Bačkopalančani oštećeni.

- Posle svega mi je žao momaka, osećam se umorno - konstatuje trener Dejan Ranđelović. Iza nas je jedna teška utakmica, domaćin je imao veći posed, prepustili smo im svesno kontrolu igre i sve je funkcionisalo do samog finiša. Pre meča domaćin je bio favorit, i to smo znali. Mladaost je jedna snažna ekipa, odlična u prekidima i primeniuli smo metod  koji može da da rezultat. Međutim u 88. minutu sve naše taktičke zamisli su pale u vodu - rezignirano napominje Rađenović i naglašava da nikad nije komentarisao suđenje svesan da spornih situacija ima u svim ligama. Ohrabruje ga to što momci pokazuju veliku želju i htenje i u tim nastojanjima potroši se dosta energije. Uveren je da će takav odnos, kad tad, dati rezultat.

U subotu u Bačku Palanku dolazi posrnuli Napredak. - Uprkos položaju na tabeli i evidentnim problemima, Kruševljane neće biti lako dobiti. Ekipa koja ima nekoliko igrača sa ogromnim iskustvom kao što su Markoski i Pavićević zaslužuje poštovanje. Očekuje nas teška utakmica, i raduje me da je golgeter Slaviša Stojanović u Lučanima odigrao pola sata i trebalo bi naredni susret bude u startnoj postavi. Stojanović je, veli, vrlo bitan kao lider za mlade igrače, na koga mogu da se ugledaju i prime pravi savet.