XS
SM
MD
LG

U Trayalu razmišljaju kako Želju preusmeriti na sporedni kolosek

Foto: facebook.com/fktrayal

Trayal je u Jagodini odigrao dobru i sadržajnu utakmicu, i uspeli da iznenade ambicioznog domaćina postavkom igre. U kruševačkom prvoligašu smatraju, kad se sve sabere i oduzme, da je nerešen rezultat najpravedniji.

- Šteta je što smo primili gol, tako da smo morali da jurimo minus, čak smo u jednom periodu bili bolji. Naročito smo igrali postojano u polju, u sredini, i držali utakmicu pod kontrolom. Utakmicu je odigrana u dobrom ritmu, kvalitetno, sa puno takmičarskog naboja - prenosi nam ukratko utiske trener Goran Lazarević.

Dobaru igru i osvojen bod "gumari" treba da potvrde u sredu protiv sve boljeg Železničara. - Pančevici igraju kao preporođeni i poslednja tri meča su dobili. Imaju iskusan tim koji igra duže zajedno i poznati su mi kvaliteti Plavšića, Jovanovićai ostalih. Moramo biti oprezni i naročito se čuvati od kontri i polukontri, gde su izuzetno produktivni. Promenili su trenera, podigli nivo igre i vidi se da tu udela ima ručni rad mladog Marka Andrejića. Mi se okrećemo nama i gledaćemo da nađemo protivtežu i iznenadimo rivala i zabeležimo neophodnu pobedu - oprezan je u prognozama Goran Lazarević, koji je dao punu podršku smenjenim kolegama, jer, veli, bez kontinuiteta u radu nema napretka. Česte smene najpre pokazuju da u klubu ne funkcioniše sistem i logično razmišljanje.