XS
SM
MD
LG

Dušan Kljajić u Zemunu očekuje mušku i bespoštednu borbu

Dušan Kljajić - foto: lična arhiva

Na kormilu Sremskomitrovačkog prvoligaša došlo je do smene. Gorana Dragoljića, baš kao i u Dobanovcima, nasledio je iskusni stručnjak Dušan Kljajić. Tako će kao u Sremu ponovo sarađivati novi trener i sportski direktor Dragan Despotović. Zajedno u paketu stigli su ostali članovi stručnog štaba, prvi asistent  Nikola Stojković i trener golmana Saša Radivojević.

Prvi utisci su povoljni i iskusni stručnkjak je prijatno iznenađen prilikama u klubu. - Mislim da sam došao u jedan od organizovanijih klubova. Nisam se nadao da postoji takav stepen organizovanosti u jednom prvoligašu, i mislim da su na nivou mnogih superligaša. Nadam se da ćemo kroz ozbiljan rad, mi kao ekipa biti na razini kluba - iznosi prve impresije iz Sremske Mitrovice Kljajić. Neće mu biti teško da svakog dana prevaljuje razdaljinu od oko 150 kilometara u oba pravca. Što bi rekao, kad nešto voliš nije teško, i podesa me na vreme dok je trenirao Bačince i putovo u jednom prvacu do Beograda 115 kilometara.

Novi stručni štab vatreno krštenje imaće već danas kada se igra vanredno kolo i Radnički odlazi  u Gornju varoš. - Posle pet poraza iluzorno je da nekome pretimo. Danas u Zemunu očekujem, veli, pravu mušku i bespoštednu borbu.