XS
SM
MD
LG

Vladimir Gaćinović: Nismo bili pravi, nismo ličili na sebe

Sjajnoj seriji Subotičana je došao kraj neočekivanim porazom od Proletera u Gradskom vrtu. Da momci trenera Vladimira Gaćinovića nisu u elemntu videlo se još na utakmici protiov Novog Pazara.

- Nismo bili pravi, nismo ličili na sebe, bili smo bez stava i izostala je naša prepoznatljkiva trkačka opcija po kojoj smo bili prepoznatljivi - konstatuje trener Gaćinović i dodaje. - Proleter je odigrao na nivou na kojem smo mi bili na početku šampionata. Objektivno se dobro znamo, odigrali smo sijaset prijateljskih i pripremnih utakmica. Za razliku od nas, gosti su odigrali su disciplinovano, organizovano i brzo. Stičem utisak da su iskazali veću želju za pobedom. Podbacili smo u pristupu igri tako da objektivno nismo ni zaslućili bolji rezultat, mada je drugi pogodak gostiju sporan i mirisalo je na ofsajd - kritički se osvrnuo na prethodnu utakmicu poznati stručnjak.

- Izgleda da je Spartak dobrim igrama skrenuo na sebe pažnju rivala koji sa posebnom pažnjom i izuzetno motivisano hoće da se dokažu baš protiv Subotičana.

- Slažem se da ima malo pritiska. Ako si u vrhu protivnik te znatno ozbiljnije shvata, detaljno te analizira, igra agresivno i motivisano. Primer za to su poslednja dva meča - objašnjava trener ’’golubova’’. Posle tri nedelje u tim se vratio golgeter Denković, ali su ostali bez Ivančevića, koga čeka pauza zbog istegnuća zadnje lože.