XS
SM
MD
LG

"Građevinari'' imaju odgovor na agresiju Surduličana

Fudbaleri Rada na treningu - foto: facebook.com/fcrad

Rad je sa novim trenerom Zoranom Njegušem uknjižio drugu prvenstvenu pobedu protiv vrlo dobrog sastava Javor Matisa. Tvrda, čvrsta i neizvesna utakmica za domaćina koji je istrčao na teren pod velikom presijom, tako da su gosti bili u izvesnoj prdnosti na psihološkom planu. Šta na to kaže novi kormilar?

- Znali smo šta hoćemo i želimo. Na našu sreću želje su se ostvarile i tri boda za nas su više od pobede. Trebalo bi da proteklo timsko izdanje bude pandam i merilo kome treba uvek da težimo. Ne sme biti opuštanja i da bi potvrdili pobedu nad Ivanjčanima moramo se krajnje profesionalno odnositi prema nametnutim obavezama - poručuje iskusni stručnjak

Na redu je okršaj sa  ranjenim Surduličanima, koji su pretposlednji na tabeli.  Gubili su ranije neke već dobijene mečeve u završnici. - Izgubili su zadnje dve utakmice i sa novim trenerom pokušaće da prekinu neugodnu seriju. Imaju par dobrih pojedinaca i kompaktni su kao kolektiv. Više su u krizi rezultata nego same igre. Biće pod psihološkim pritiskom, i nema sumnje da će ući agresivno i napasti nas od prvog minuta. Imaćemo odgovor na njihovu agresiju i vrebati prilike iz kontri i polukontri. Uz korektno i fer suđenje možemo se nadati povoljnom rezultatu -  oprezan je u prognazama Zopran Njeguš.