XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava trećeg kola

Moja ekipa za treće kolo

Pred nama je treće kolo Premijer lige a samim tim je vrijeme i za nova Fantazi uzbuđenja. Shodno tome, red je da najavimo kolo.

MOJA EKIPA

Ja sam imao prošlo kolo očajno i pao sam za oko 2,5 miliona mjesta. Ali, jedna stvar me utješila. U prošlom kolu urađeno je oko 500 hiljada Vajld Kardova a pored toga, oko 900 hiljada menadžera je koristilo neki čip. To je totalno van pameti raditi. Oni jesu u odnosu na mene sada u prednosti ali dugoročno će meni više značiti 37 bodova u drugom kolu nego njima 60-70.

Što se ovog kola tiče, napravio sam jednu izmjenu. Ubacio sam longa umjesto Laselsa jer je u narednoh par kola bolja opcija. Ramsdejl i Dalas igraju jedan protiv drugog. Nekako navijam za 0-0 a nije mi realno da oba tima daju gol pa se nadam da će bar jedan donijeti CS. Vinagrea nisam izbacio i to sada djeluje super. Fernando je povrijeđen i neće igrati ovo kolo. Gostuju mučnom Vest Hemu i lako mogu do CS a biće Vinagre i ofanzivan. Long protiv Sautemptona može možda nešto a očekujem bodove od Dinja protiv Palasa.

Vezni red je odličan dio ekipe. Vadiću Sučeka nekada ali nisam sada radi njega u minus htio ići jer sigurno igra. De Brujne protiv Lestera djeluje kao vrhunska opcija jer je protiv njih redovno fantastičan. Salah i Obamejang idu jedan na drugog i što se mene tiče, neka bude kiša golova na tom meču od obojice.

Verner protiv VBA daje prvi gol u dresu Čelsija. Prosto sam uvjeren u to. Ne bih se iznenadio čak i da Vilson da Totenhemu.

IZBOR KAPITENA

Ja sam se odlučio za De Brujnea. Imao je nekih briljantnih partija protiv Lestera. Takođe, bio je odličan u prvom nastupu u sezoni a i generalno bi ovde moralo mnogo golova biti. 

Verner je takođe opcija jer je odbrana Vest Broma katastrofa a Verneru ne treba mnogo prostora. Liverpulovci protiv Arsenala bi ranije bili sjajna opcija. Salah i Mane imaju sjajnu statistiku ali ovaj Arsenal nije Arsenal koji će biti napunjen do vrha. U dva meča pod Artetom Salah je bio poprilično nevidljiv tako da sam ja odustao od njega kao kapitena.

Ko baš voli rizik, možda da proba sa Ričarlisonom.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Budući da je odbrana Fulama katastrofalna, mislim da je vrijeme za prvi gol Olija Votkinsa u Premijer ligi. Tako da, on je prvi prijedlog za ovo kolo.

-Drugi prijedlog jeste Sterling. Ovo sada zvuči suludo radi njegove cijene ali njega samo 5,7% ljudi ima a vrlo lako može biti dvocifren protiv Lestera koji nije nikakva velesila u odbrani.

-Treći prijedlog jeste Majkl Kin. Pogotovo ako nemate Dinja, odlična opcija jer mi djeluje da Palas ne može dati gol u ovom susretu.

BITNE NAPOMENE

-Nemojte se zaletiti sa Totenhemom. Oni su odigrali loše ali su golove dali faktički iz kontri i na foru što je Hejberg otkrio slabe karike u ekipi Sautemptona. Nije realno da daju ni dva gola u svakoj a kamoli pet.

-Sačekati još sa Junajtedom. Brajton je baš dobar i veliko je pitanje kako će Junajted proći. Ima vremena da ih se ubaci kasnije.

-Ings je izgleda na penalima ove sezone jer je izveo penal u duelu sa Totenhemom.

To je to za ovo kolo. Srećno svima!