XS
SM
MD
LG

Stevanović čuva adute za vojvođanski derbi

Foto: youtube/FKRad

Ubedljivoj pobedi Budućnosti sigurno se najviše obradovao novi trener Dragan Stevanović. Trijumf protiv novajlije iz Jagodine najleši je poklon koji su mu darovali prvotimci u znak dobrodošlice.

- Odigrali smo pravu prvenstvenu utakmicu, u visokom ritmu, sa mnoštvom duela, što je za mene predstavljalo prijatno iznenađenje posle veoma zahtevne utakmice u Vranju. Visoka pobeda za neke predstavlja iznanađenje ali gledajući razvoj situacije na terenu, potpuno je zaslužena. Posle gola iz jedanaesterca pritisak je popustio i preostali deo utakmice smo odigrali mirnije i kvalitetnije. Preostala dva pogotka su postignuta iz grešaka protivnika koje smo znalački kaznili - kaže u osvrtu na prethodni meč Stevanović.

Poznati su vam kvaliteti narednog protivnika Železničara sa kojim ste vojevali dok ste bili na kormilu Omladinca iz Novih Banovaca.

- Železničar je kvalitetan sastav i zadržali su 5-6 prvotimaca iz prethodne sezone. Bili su u seriji od tri pobede do susreta u Kruševcu - bio je kratak i zagonetan Stevanović, čuvajući adute za vojvođanski derbi. Cenjeni stručnjak nije propustio priliku da se zahvali predsedniku Smiljaniću i sportskom direktoru Ostojiću na ukazanom povrenjuda radi u jednom stabilnom prvoligašu, koje mu može biti odskočna daska u daljoj karijeri.