XS
SM
MD
LG

Paunović i Ivić nastavili sa sjajnim rezultatima, nova moćna partija Blekburna

Foto: SKy Sports

Danas je igrano treće kolo Čempionšipa a srpski menadžeri nastavili su sa sjajnim rezultatima.

Reding Veljka Paunovića ostao je jedini tim sa maksimalnim učinkom. Treću pobjedu ostvarili su na gostovanju kod Kardifa. Reding je poveo na startu drugog poluvremena golom Morisona. Na 2-0 povisio je Žoao. Do kraja susreta domaći su samo ublažili poraz preko Tomlina. 

Pobjedu je ostvario i Votford Vladimira Ivića. I u trećem kolu tim Votforda nije primio gol. Oni su sa 1-0 savladali na svom terenu ekipu Lutona a strijelac je bio Pedro.

Sa sjajnim i efikasnim igrama nastavio je i Blekburn. Tim Tonia Moubreja, savladao je u gostima Derbi sa 4-0. Dolan jednom i Bredli Džonson dva puta, pogađali su u prvom poluvremenu. U nastavku susreta, peti gol u sezoni postigao je prvi strijelac lige, Armstrong, i postavio konačan rezultat.

Sa dobrim igrama nastavio je i Svonsi. Tim iz Velsa slavio je na gostovanju kod Vikombija sa 2-0 a golove su dali Aju i Lov. Gostujuću pobjedu ostvario je i Stouk, savladavši Preston sa 1-0.

Dosta mečeva završeno je neriješenim rezultatom. Birmingem i Roteram odigrali su 1-1 baš kao i Milvol i Brentford te Kvins Park i Midlzbro dok su Barnsli i Koventri odigrali 0-0.

Na tabeli je prvi Reding sa devet bodova dok Svonsi i Votford imaju po sedam. Derbi, Noringem i Vikomb su na dnu sa nula bodova dok Šefild Vensdej radi kazne ima -8 bodova.