XS
SM
MD
LG

Ljubić lako sa Modričom

PRNJAVOR – Ljubić je ponos prnjavorskog sporta. Fudbal je u modi u tom delu Srpske. Ne živi se od raskoši, pa ni uspomena. Živi se za danas, takva vremena došla. A u toj sportskoj ovovremenoj zbilji Ljubić rešeta protivničke mreže i najčešće pobeđuje. Ovaj put pala je Modriča Alfa, ali nije to ona Modriča koja je svojevremeno bila šampion i osvajač Kupa Republike Srpske i BiH. Danas je to kolektiv koji od , primera radi, četiri poslednje utakmice izgubi tri, a u jednoj prednost od 2:0 ne ume da sačuva. Ne ume jer su joj čuvari mreže nesigurni, „poklanjaju“ protivničkim igračima lopte. U subotu je Aleksandar Simić bio krivac za prvenstveni poraz od Slavije, a sada je u blatu i vodi ostala nada gostiju da mogu proći dalje. Jer, Miloš Ćuruvija poslužio je kao na tacni Aleksandra Leganovića koji je otklonio sve dileme oko pobednika u ovom susretu .

Ljubić je prijatno iznenađenje, zaslužio je sve pohvale. Modriča Alfa, eliminisana pre sedam dana iz Kupa BiH, a sada i iz najmasovniejg klupskog takmičenja Srpske, okreće se Prvoj ligi Republike Srpske.

Pa šta se postigne...

U 1/8 finala Kupa RS: Ljubić - Modriča Alfa 2:0 (1:0)

Stadion: „Borik“. Igrano bez publike. Sudija: Bojan Panić (Prijedor) 7. Strelci: Novaković u 15., Legenović u 51.minutu. Žuti kartoni: Komlenović, Drača(Ljubić), Kostadinović, Nikić(Modriča Alfa).

LJUBIĆ: Vuković, Radaković, Žižak, Mrzić(od 63.min.Vajukić), Subić, Jugović, Grahovac(od 46.min.Jagodić), Mušić, Novaković(od 46.min.Todorić), Komlenović(od 46.min.Leganović), Drača(od 63.min.Svjetlanović).

MODRIČA ALFA: Ćuruvija, N.Kojić(od 46.min.Kuljanin), Obradov(od 73.min.Ignjatović), Radić, Prljeta(od 58.min.Demonjić), Miljević, Kostadinović, Ninković, Trifković(od 85.min.Simić), M.Kojić(od 85.min.Radulović), Nikić.

Igrač utakmice: Duško Subić(Ljubić).