XS
SM
MD
LG

Ipsvič čuva vrh, većina favorita opravdala očekivanja

Foto: Ipsvich

U subotu je odigrano šesto kolo Lige 1. Većina favorita je opravdala očekivanja.

Fudbaleri Ipsviča savladali su Akrington sa 2-0. Strijelci za ekipu pola Lamberta bili su Edvards i Sirs. Hal Siti slavio je kod Ročdejla sa 3-0. Vilks je dao dva gola dok je jedan pogodak postigao i Džoš Magenis.

Do pobjede je došao i Sanderlend. Ekipa Fila Parkinsona savladala je u gostima Svindon sa 2-0. Golove su postigli Vajk i Megvajer iz penala. Flitvud i Linkoln odigrali su 0-0. Ekipa MK Donsa, došla je do prve pobjede u sezoni. Golovima Kamerona Džeroma i Karltona Morisa, savladali su 2-0 Džilingem.

Piterboro je savladao Oksford sa 2-0 na svom terenu a golove su dali Vord i Dembele. Donkaster je u gostima savladao ekipu Portsmuta a gol je dao Ris Džejms. Golom Forster-Keskija, Čarlton je savladao Vigan sa 1-0.

U ostalim susretima, Kru i Blekpul odigrali su 1-1 kao i Bristol Roversi i Barton. Plimut je savladao Nortempton sa 2-1. Šruzburi je u gostima došao do pobjede a sa 1-0 su savladali Vimbldon.

Na tabeli vodi Ipsvič sa 16 bodova, Hal ima 15, Linkoln ima 13, Piterboro 12 a Plimut i Sanderlend imaju po 11 bodova. Na dnu su Blekpul, Barton, Ročdejl i Nortempton sa po četiri boda dok je poslednji Oksford sa tri boda.