XS
SM
MD
LG

Krecelj srušio Slobodu

MRKONJIĆ GRAD - U derbiju 11. kola, a možda i jesenjeg dijela Druge lige - grupa “Zapad” Omarska je svladala mrkonjićku Slobodu sa 2:1. Ovom pobjedom Omarska je zadržala vodeću poziciju u šampionatu, a Mrkonjićani su napravili korak unazad na tabeli.

 U dosta zanimljivoj utakmici domaćini su stigli do važne pobjede, a gosti iz Mrkonjić Grada imaju za čim da žale. Imali su svoje šanse, koje nisu iskoristili.

U završnici meča dogodio se sporan trenutak, jedan domaći fudbaler pred svojim golom igrao je rukom. Međutim, pištaljka sudije Slaviša Škorić iz Gradiške se nije oglasila. Čini se da je tim Slobode drastično oštećen, ali prepustimo to nadležnim sudijskim organima.

 Poveli su domaći fudbaleri u sedmom minutu golom najboljeg strijelca lige Branka Rosića. On je pored uspavane odbrane Slobode glavom poslao loptu u mrežu Filipa Ratkovića.

Sloboda je poravnala rezultat u 29 minuti golom Pere Vučkovića. Emilko Janković je sa dvadesetak metara raspalio po loti, a domaćin golman Mladen Jokić je kratko odbio,  natrčao je  Vučković i poslao je  u mrežu.

Do drugog gola Omarska stiže u 56 minuti. Strijelac je kapitan Krecelj,  bio je gol  za nova tri boda i važnu pobjedu.

 Fudbaleri Slobode nastojali su da poravnaju rezultat, ali su domaći fudbaleri brzim kontranapadima ugrožavali gol Filipa Ratkovića. Na kraju Omarska dva, Sloboda jedan.