XS
SM
MD
LG

Trayal na krilima Pavlovića nadigrao ''grafose''

Foto: facebook.com/fktrayal

Posle Sremske Mitrovice, Trayal je zabeležio još jedan trijuf, ovoga puta nadigrani su ubedljivo mladi "grafosi". Beograđani su do ove utakmice imali pozitivan skor sa Kruševljanima i sigurno se nisu nadali tako bledom izdanju i ubedljivom porazu. Da bude tako pobrinuli su se igrači trenera Gorana Lazarevića i igrači predvođeni sve boljim Pavlovićem.

- Postigli smo golove na vreme i činjenica je da smo rivala nadigrali u svim elementima igre. Uočili smo neke njihove nedostatke, dobro ih analizirali i to je očigledno dalo adekvatni rezultat. Insistirali smo na posedu i ofanzivnom pristupu za koji rival nije imao rešenje. Sredojević i Gašić su bili nepremostivi bedem u zadnjoj liniji, znali smo da su opasni po boku i uspeli smo da onemogućimo Cvetkovića da se razigra. Pavlović se polako vraća u nekadašnju formu i sa dve asistencije za Golubovića i Osmana dao je pečat ovom meču - konstatuje sa zadovoljstvom pomoćni trener Živojin Vidojević.

U sredu u Kruševac stiže moćni TSC, i biće to prilika za "gumare" da vide gde se nalaze u odnosu na superligaše.

- Kup nosi posebnu draž, gde i autsajder može daleko da dogura. TSC je jako ozbiljna ekipa, zahvaljujući tehničko-taktičkim i fizičkim predispozicijama. Dočekujemo ih u dobrom raspoloženju i prilika je da se naši igrači ogledaju i nadmeću sa poznatim protivnikom koji je nedavno reprezentova srpski fudbal na evropskoj sceni.  Sportski je nadati se prolasku dalje pa makar i preko jedanaesteraca - oprezan je u prognozama Vidojević.