XS
SM
MD
LG

Sjajno izdanje na svom terenu: Randori dobio pet prvaka Bosne i Hercegovine

Džudo klub Randori iz Istočnog Sarajeva imao je sjajan nastup na prvenstvu Bosne i Hercegovine za mlađe pionire, kadeta i mlađe seniore, čiji su ujedno i bili domaćini zajedno sa Džudo klubom "Sparta".

Osvojeno je devet medalja, od čega pet zlatnih, te po dvije srebrne i bronzane. Uz to, osvojena su i dva pehara. Mlađe pionirke Randorija su bile najbolje na prvenstvu, a kadeti su bili druga najbolja ekipa. Jan Marković je proglašen za najboljeg pionira na prvenstvu, a Lana Erić za najbolju pionirku.

Zlatne medalje su osvojili: Lazar Ždrale -60 kg kadeti, Darko Topalović, - 66kg kadeti, Lana Erić -40 kg mlađe pionirke, Jan Marković -42 kg mlađi pioniri i Lav Divljan -66kg mlađi seniori.

Srebro su osvojili Petar Škrba u kategoriji do 66 kilograma u kategoriji kadeta gdje je radio klupsko finale sa Darkom Topalovićem, te Dunja Jovičić u kategoriji mlađih pionirki do 57 kilograma.

Brozne su osvojili Vuk Divljan u kategoriji mlađih seniora do 73 kilograma, te Petar Škrba u kategoriji mlađih seniora, gdje je za medalju sada savladao Darka Topalovića.