XS
SM
MD
LG

Rudar želi u četvrtfinale Kupa BiH

Danas je u Prijedoru održana konferencija za medije povodom predstojeće utakmice osmine finala Kupa BIH u fudbalu. U srijedu, 21. oktobra u 15:00 časova, na Gradski stadion će istrčati igrači FK “Rudar-Prijedor” iz Prijedora i njihovi gosti iz Etno sela Stanišići – FK “Zvijezda ’09”.

Boris Savić, šef stručnog štaba žuto-plavih, očekuje dobru predstavu svojih izabranika:

- Naš sutrašnji protivnik je, objektivno, jedan od najkvalitetnijih timova koji se takmiče u našoj ligi, i sigurno da ima najviše ambcije i u Kupu BIH. Ipak, naš cilj je sutra da pobedimo i uđemo u četvrtinu finala Kupa BIH. Igramo na domaćem terenu, u dobrom smo momentu nakon pobeda protiv Ljubića kući i Podrinja u gostima, tako da, spremno dočekujemo ovu utakmicu, i nadamo se prolazu u sledeću fazu takmičenja., rekao je Boris Savić.

Golman Kenan Topolović je dodao:

- Želimo prolazak u četvrtinu finala Kupa BIH. Sutra ćemo ulogu favorita pokušati opravdati na terenu, i pokazati da zaslužujemo, kako prvo mjesto na tabeli u ligi, tako isto da i u Kupu BIH ostvarimo zapažen rezultat.

Konferenciji je prisustvovao i mladi Filip Milićević, koji je takođe istakao juriš na pobjedu:

- Naše ambicije i ciljevi su veoma jasni – u prvenstvu želimo da budemo prvi i da ne odustajemo od našeg stila igre, a u kupu ćemo dati sve od sebe da doguramo što dalje. Za početak da sutra dođemo do pobjede, kojom bismo već ostvarili uspijeh plasmanom u četvrtinu finala.

Trener Boris Savić sutra neće moći da računa na Stefana Gavranovića zbog bolesti, Dominika Posarića zbog povrede, te Dragana Bilbiju koji ima obaveze u omladinskoj reprezentaciji BIH.