XS
SM
MD
LG

Roversi deklasirali Ipsvič, Hal novi lider

Foto: Hull

Večeras je odigrano sedmo kolo u Ligi 1. Bilo je zanimljivo a na vrhu imamo promjenu.

Hal Siti savladao je ekipu Vimbldona sa 1-0 a strijelac gola bio je Luis-Poter. Hal je tako preuzeo vrh jer je prvoplasirani Ipsvič deklasirani u Donkasteru. Autogolom Rajta, Ipsvič je poveo. Džon i Vajtmen donijeli su Donkasteru preokret do poluvremena. U nastavku susreta, Vajtmen iz penala i Okenabirhi postavili su konačnih 4-1 za Roverse.

Linkoln je sa 2-0 savladao ekipu Plimuta a golove su dali Grent iz penala i Džonson. Sanderlend je savladao Kru sa 1-0 a gol je postigao Vajk. Portsmut je stigao do pobjede u gostima. Savladali su Džilingem sa 2-0 a strijelci su bili Markuis i Džejkobs.

U ostalim susretima, postignuti u sledeći rezultati. Bristol Roversi kao gosti savladali su Šruzburi sa 1-0 a istim rezultatom slavio je i Piterboro kod Vigana, baš kao i Ročdejl kod Bartona. Nortempton je savladao Svindon sa 2-1, Oksford sa 3-2 MK Dnse dok je Čarlton savladao Blekpul sa 1-0.

Hal je prvi sa 18 bodova, po 16 imaju Ipsvič i Linkoln dok je Piterboro na 14 bodova. Na dnu su Vigan sa šest bodova, MK Donsi sa pet te Blekpul i Barton sa po četiri boda.