XS
SM
MD
LG

Igrači Radnika u izolaciji ,osjećaju se dobro,

Odbojkaši Radnika iz Bijeljine nalaze se u izolaciji, nakon što su neki njihovi saigrači bili pozitivni na Kovid 19. Danas se na zvaničnoj Fejsbuk stranici oglasio Radnik. Saopštenje  kluba iz Bijeljine prenosimo u potpunosti:

Sa nestrpljenjem očekujemo povratak na teren naših odbojkaša sljedeće sedmice i nastavak takmičenja u prvenstvu Republike Srpske. Naša tri odbojkaša su nakon utakmice protiv OK Tempo bila pozitivna na virus Covid-19.Nakon testiranja, po nalogu epidemiološke službe Doma zdravlja Bijeljina ostali igrači su u 14-dnevnoj izolaciji. Svi momci se osjećaju dobro i niko nema zdravstvene probleme. Nije bilo novozaraženih,  a posebno ističemo pohvalu nadležne službe o mjerama koje smo sprovodili u cilju zaštite i prevencije tokom treninga i utakmica.

U periodu bez treninga naš stručni štab je analizirao urađeno u prethodnom periodu, uključujući i statistiku iz dva kola lige. U narednim danima

ćemo objaviti učinak naših igrača u mečevima protiv Gradiške i Tempa.
Naš ozbiljan rad i planove koje smo zacrtali prepoznaju i najkvalitetnije firme regiona, tako da do kraja mjeseca očekujemo potpisivanje sponzorskih ugovora koji će stručnom i igračkom kadru omogućiti ispunjenje zacrtanih planova.

 


Crvena zvijezda : Gradiška
Gacko : Jahorina
Tempo : Radnik
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Radnik 7 7 0 21
2 Tempo 5 4 1 12
3 Crvena zvijezda 8 4 4 12
4 Drina 5 3 2 9
5 Gacko 5 2 3 6
6 Gradiška 4 0 4 0
7 Jahorina 6 0 6 0